Om CAPIO CONSULT ApS

Sådan arbejder vi

Hos CAPIO CONSULT ApS arbejder vi værdiskabende. Vi starter med fokus på det resultat eller den ønskede fremtid, den enkelte leder eller gruppe måtte have, og herfra foreslår vi mulige veje og metoder. Vores teoretiske fundament er systemisk, konstruktionistisk og anerkendende.

Vi er vilde med viden, allerhelst om ny forskning eller nye tanker inden for ledelses-, organisations- og kulturudvikling. For ved at bringe den viden i spil opstår nye veje at styrke og udvikle praksis på.

Eva Damsgaard

Erfaring

Eva Damsgaard Nielsen ejer og driver CAPIO CONSULT ApS, som har til huse i hjertet af Aarhus C sammen med bl.a. MacMann Berg og Dialogisk Design. Hun er samtidig en del af konsulentfællesskabet AGORA, der er særligt kendt for at arbejde med udvikling af selvledende organisationer og psykologisk tryghed.

Eva har siden 2002 været en del af det systemiske, konstruktionistiske miljø i Danmark ift. organisations- og ledelsesudvikling. I 10 år var hun del af ATTRACTOR, som var med til at inspirere danske ledere og organisationer med systemisk og konstruktionistisk tilgang. Hent Evas CV her.

Fra 2012-20 har Eva været ansat på Aarhus Universitet, hvor hun har arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling på alle niveauer på alle fakulteter, centre og i administrationen. Sideløbende blev CAPIO CONSULT til i 2017, da der også var brug for organisations- og ledelsesudvikling uden for universitetet.

Gennem årene har Eva oparbejdet en bred erfaring inden for feltet organisation- og ledelsesudvikling. Bl.a. henter hun solid undervisererfaring som f.eks. ansvarlig underviser på ATTRACTORs 1-årige EMCC-akkrediterede coachinguddannelse ”Den samlede coachcertificering” med eksternt censureret eksamen. I ATTRACTOR underviste Eva og videreudviklede løbende på ATTRACTORs proceskonsulentuddannelse, coachkurser på tre niveauer samt kurser i værdiskabende, anerkendende evaluering. I dag underviser hun igen på Proceskonsulentuddannelsen hos Mannaz.

På Aarhus Universitet var hun bl.a. med til at udvikle ledelsesudviklingsforløb for morgendagens ledere på Health, ledergruppeudviklingsforløb for ledergrupper i hele organisationen, tværgående indsats for god omgangstone, kulturudvikling etc. Eva mester således spektret fra storgruppeprocesser til små grupper og individuel udvikling, og hun sætter en ære i at skræddersy forløb og indsatser til den enkelte sammenhæng, gruppe og aktuelle behov.

Løbende videreudvikling og læring er fundamentalt og naturligt for Eva, og pt. er hun i gang med en certificering i proreptik. Hun er i efteråret 2021 individuelt akkrediteret som coach på senior practitioner level via EMCC, lige som hun har deltaget i et forløb med Laura Storm om Regenerativ Ledelse. I 2019 blev Eva certificeret i at bruge Adult Development Theory til udviklende samtaler (hos Jennifer Garvey Berger, Cultivating Leadership). Hun er dermed een af de coaches, der anbefales via Cultivating Leadership og dermed tilbyder vertikal ledelsesudvikling. Her arbejder du med dine egne mentale modeller, overbevisninger og værdier – og hvordan du strækker din indre mentale kompleksitet, så den matcher de udfordringer, du står over for i dit arbejdsliv.

EMCC senior practitioner akkreditering logo