NYT DIALOGSPIL: MIND YOUR INNER DEVELOPMENT

Nogle gange lærer vi bedre gennem leg, spil og refleksion, og CAPIO CONSULT har udviklet dialogspillet ”Mind your Inner Development”. Idéen er at gøre det muligt at arbejde med de 23 indre udviklingsmål i praksis og anvende dem konkret i ens eget (arbejds)liv og aktuelle udfordringer, man står med.

Formålet med spillet er at udvikle og styrke de indre aspekter af bæredygtighed, herunder hvordan vi bruger os selv på bedre måder i (arbejds)livet. Dette så indre bæredygtighed styrkes i organisationer, hos ledere og ansatte.

Kan spilles af både enkeltpersoner og grupper
Spillet bygger på 23 Inner Development Goals (IDG’er), der er udpeget af en gruppe svenske forskere og konsulenter som supplement til SDG’erne. Intensionen er at gøre det muligt og overskueligt for arbejdspladser at sætte bæredygtighed på dagsordenen, også på de indre linjer.

Spillet kan bruges både individuelt, i ledergrupper, teams og afdelinger til at finde gode veje i komplekse opgave, udfordrende situationer eller lign. Vælger I at dele det, I arbejder med, kan det også styrke den psykologiske tryghed.

Styrk sammenholdet og find nye veje
Måske kan I bruge det til at styrke jeres ledergruppe eller teams? Måske vil I finde veje i en kompleks opgave eller et stort fælles projekt, f.eks. hvordan I leder bæredygtighed helt konkret? Hvordan I skaber mere trivsel og overskud på arbejdspladsen? Hvordan I fremmer en ny kultur? Lykkes med paradoksledelse, en svær forandring eller noget helt femte?

Spillet er spillet henover 2022 på åbne game-nights, på DTU i forbindelse med Inner Development Goals’ globale summit, hos CRECEA, Bæredygtig Herning, på folkeuniversitetet, på SDU samt i både små og store ledergrupper.

Det findes lige nu på dansk, men en engelsk udgave er på vej.

Mere information

Spillet kommer til salg her snarest. Er du nysgerrig på det allerede nu, så send en mail til eva@capioconsult.dk